Hallingplast og Vestlia Resort forbereder seg på storinnrykk

12.10.2016

-Nå ser vi virkelig fram til det 20.Hallingtreffet på Ål og Geilo 11.-13. januar 2017. Vi er godt i gang med forberedelsene og gleder oss til å vise fram de nyhetene vi har utviklet siden forrige treff.

 

Det sier daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon.
Under det utvidede fabrikkbesøket vil nøkkelpersoner i bedriften presentere siste nytt både når det gjelder installasjonsteknikk og produktspekter.

-Nå rydder vi lagerområdet inne i en av hallene våre, slik at vi skal få plass til de mellom to hundre og tohundre og femti deltakerne som er forventet til Hallingtreffs 20 års jubileum, sier han.

Han gleder seg over at påmeldingene har strømmet inn umiddelbart etter at det ble åpnet for å melde seg på til jubileumskonferansen, og ønsker alle varmt velkommen til vinterbyene Ål og Geilo

Vestlia Resort åpner dørene
Det samme gjør direktøren for Vestlia Resort på Geilo, Roger Espelid, som også er direktør for Bardøla Høyfjellshotell og Higland Lodge. De tre hotellene, med samme private eiere, markedsfører Geilo som en helårsdestinasjon og har dermed også god kapasitet og stor fleksibilitet.

Etter hvert som pågangen for å delta på Hallingtreffet har økt var det også nødvendig å øke kapasiteten på selve konferansesalen. Bardøla var «sprengt» de siste årene, og dermed falt valget i år på Vestlia Resort.

Gode konferanselokaler
Espelid lover gode konferansefasiliteter i den helt nye Vestliahallen, som sto ferdig i mars i år. Den er på hele 600 kvm, og har i tillegg et eget mingleområde på 200 kvm.

Under Hallingtreff 2017 vil hovedsalen på 600 kvm bli delt opp i to deler à 300 kvm per sal. Selve konferansen vil da foregå i den ene delen, mens utstillerne får god plass i den andre delen av Vestliahallen, lover direktør Roger Espelid.

Med 5,5 meter under taket, moderne teknisk utstyr, lyd og lys, mener han Vestliahallen vil passe perfekt for jubileumskonferansen til Hallingtreff.
-Jeg tror vi skal skape en god atmosfære rundt jubileet. Vi har et moderne konferansesenter og et godt norsk kjøkken, sier han.

Ta med ledsager
Vestlia Resort ligger ved skibakken og midt i skiløypa. For de friluftsinteresserte er det dermed bare å ta med seg ski og gjerne utvide oppholdet med et godt helgetilbud, sier Espelid.
Han oppfordrer så mange som mulig å ta med seg ledsager til Vestlia Resort. I tillegg til alle tilbud Geilo kan by på som vintersportssted har Vestlia sitt eget Eventyrbad, stort treningssenter og et førsteklasses spa-anlegg. 

Kunst og kultur
For kunstinteresserte er Vestlia en stor opplevelse. I de romslige lokalene er det mye vakker kunst. Her pryder både Edward Munch og Theodor Kittelsen flere av veggene.
I Kai Fjell-salen er veggene er prydet med vakre malerier av kunstneren Kai Fjell. Kai Fjell var en hovedfigur i 1930-årenes romantisk-ekspressive norske malerikunst. I tillegg kan du se flotte motiv i Eventyrbadet, basert på Theodor Kittelsens berømte eventyrverk.
Mesterverkene er rett og slett en kunstopplevelse som deltakerne får med på kjøpet.

Et allsidig treff
Som en ekstra kuriositet nevner vi gjerne at Vestlia har Norges største samling av drikkekar plassert i lobbyen. Noen av disse enestående karene kan dateres tilbake til 1500-tallet, og er en viktig del av folkekunsten i Norge.
Dermed blir Hallingtreff 2017 en vannbransjesamling med rør, kunst, kultur, velvære, idrett og gastronomiske opplevelser.
Deltakeravgiften dekker helpensjon på Vestlia Resort under Hallingtreff 2017.
Vestlia har også gitt et meget hyggelig pristilbud for deltakere som ønsker å bli igjen over helgen.
Ta kontakt på tlf. +47 32 08 72 00 eller e-post: erika@vestlia.no om du ønsker flere opplysninger vedrørende dette.

For påmelding gå inn på http://www.hallingtreff.no/hallingtreff-2017/paamelding/

Umbraco CMS fra MarkedsPartner