Tom A. Carlsen fra Cowi, sammen med Steinar og Anders Tragethon kan glede seg over fullt hus og ny deltakerrekord for Hallingtreff 2017

Hallingtreffet fylt opp til siste plass

05.01.2017

Muligheten for direkte påmelding til årets Hallingtreff er nå gått ut, men de som har et ønske om å delta kan kontakte Hallingplast direkte på telefon Tlf: +47 32 09 55 99

-Nå er det venteliste som gjelder for de som ikke har meldt seg på årets treff. 11.-13.januar. Kapasiteten på 250 deltakere er nådd, og dermed er de første navnene satt på venteliste, opplyser salgs- og markedssjef Sverre Tragethon.

Mer en forventet

-Skal jeg være helt ærlig hadde jeg ikke tro på at vi skulle fylle opp hele Vestlia Resort med 250 deltakere selv om vi sa at dette var målet for årets treff. Så viser det seg at det likevel lot seg gjøre. Vi som har jobbet med årets treff syns selvsagt det er svært så hyggelig, sier Sverre Tragethon.

Han tror treffet i år har ekstra interesse hos mange praktikere i norsk og nordisk vannbransje. Det er få konferanser som er så praktisk rettet som nettopp Hallingtreff, og vi gleder oss ekstra til årets samling i nye lokaler og med mange nye ansikter, sier han.  Hallingplast AS, sammen med rådgiverselskapet VA teknikk AS og med Scandinavian Society for Trenchless Technology, SSTT, som medarrangør har slått litt ekstra på stortromma i år siden arrangementet markerer 20 års jubileum.

Årets program
starter onsdag 11.januar med togreise fra Oslo og Bergen før alle er på plass i fabrikklokalene til Hallingplast for lunsj og et variert program på fabrikken på Ål.

Her blir det presentert nyheter på produktsiden, en rekke kulturelle innslag og et innblikk i produksjon og hvordan ulike materialer benyttes ute i den virkelige verden.

Det faglige programmet på Vestlia Resort på Geilo starter tidlig på andre konferansedag.  Alt foregår i den nye Vestliahallen, Den er på hele 600 kvm, og har i tillegg et eget mingleområde på 200 kvm.  Det betyr at salen vil ha god plass til de 250 som er påmeldt til jubileumskonferansen.
Utstillerne vil også få god plass. På utstillersiden blir det også ny rekord, med et tyvetalls entreprenører, produsenter, leverandører og rådgivere.

 Se programsidene for komplett program.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner