Her er foredragene fra årets treff

25.01.2017

Tilbakemeldingene fra årets Hallingtreff har jevnt over vært meget positive. Nå har vi lagt ut foredragene fra treffet, og disse kan du finne her

 

Om kort tid vil arrangementskomiteen for årets Hallingtreff gå gjennom de ulike tilbakemeldingene, og ta med seg disse i forberedelsene til neste års Hallingtreff. At det blir et nytt Hallingtreff i 2018 er helt sikkert, og vi kommer tilbake med informasjon etter hvert som ting faller på plass i forberedelsene. Har dere konkrete forslag til temaer eller foredragsholdere tar vi med glede imot innspill.

Dessverre har noen av dere opplevd feil ved spørreskjemaet som vi sendte ut, men vi har likevel fått inn besvarelser fra drøyt halvparten av alle deltakerne.

Vi vil takke for fine dager både under fabrikkbesøket på Hallingplast og konferansen på Vestlia Resort. Som arrangør er vi takknemlig for hver enkelt av dere som satte av disse dagene til faglig oppdatering og sosialt samvær, og vi gleder oss til å invitere dere på nytt til neste års arrangement.

For kommentarer og innspill send oss gjerne en epost:  hallingtreff@hallingplast.no

Umbraco CMS fra MarkedsPartner