F.v. Martina B. Svedahl (stående), Linn Tobiassen og Henrik Halvorsen på toget fra Oslo til Ål og Hallingtreff. (Foto: Jørn Søderholm)

F.v. Martina B. Svedahl (stående), Linn Tobiassen og Henrik Halvorsen på toget fra Oslo til Ål og Hallingtreff. (Foto: Jørn Søderholm)

Førstereis til VA-møtestedet Hallingtreff

Linn Tobiassen og Henrik Halvorsen er blant debutantene på Hallingtreff. – Veldig spent. Det er et bra sted å bli kjent med bransjen, sier de to.

 

ÅL / GEILO: Nå i midten av juni 2022 markeres jubileumsutgaven av VA-fagkonferansen Hallingtreff. Ikke bare er det 25. gang konferansen finner sted. Jubileumsutgaven av Hallingtreff setter også ny deltakerrekord, med 304 deltakere og 23 utstillere.

Mange av deltakerne har vært årvisse gjengangere på treffet, og noen er for rene veteraner å regne. For en god del deltakere er derimot første gang.

Fra olje og gass til VA og infrastruktur

– Veldig spent! Jeg begynte i jobben for bare to uker siden, ogkommer fra en annen bransje. Dette blir første store møte med VA-bransjen. Hallingtreff er et godt sted å bli kjent med bransjen, sier Linn Tobiassen.

Hun er maskingeniør. Nå i sommer har hun begynt i ny jobb med prosjektledelse i infrastruktur, og har tidligere arbeidet i olje- og gassbransjen.

Oppmåling og kartlegging under vann

Henrik Halvorsen er også "førstereis" på Hallingtreff i år. Halvorsen er daglig leder i Styvehavn AS, som fra hovedkontoret i Fredrikstad tilbyr kartlegging, oppmåling og inspeksjon under vann.

– Vi jobber mer og mer for VA-bransjen. Hallingtreff er et godt sted å bli kjent med folk i VA-bransjen og få ny kunnskap, sier Henrik Halvorsen.