Sverre Tragethon ønsket 304 deltakere på Hallingtreff velkommen til fabrikken mandag formiddag. (Foto: Jørn Søderholm)

Sverre Tragethon ønsket 304 deltakere på Hallingtreff velkommen til fabrikken mandag formiddag. (Foto: Jørn Søderholm)

Jubileum og rekord – Hallingtreff nummer 25 er i gang

Over 300 deltakere og 23 utstillere møtes i dag til Hallingtreff i Ål og på Geilo. Årets treff markerer 25 års jubileum, og setter også ny rekord i antall deltakere.

Av Jørn Søderholm

ÅL / GEILO: De kommer med tog fra både øst og vest, med buss og i biler. Mandag formiddag har 304 deltakere på Hallingtreff kommet fram til Hallingplasts fabrikk på Kleivi. Hallingtreff er i gang.

Det er ny rekord i antall deltakere på VA-fagkonferansen Hallingtreff, som i år arrangeres for 25. gang.

– Endelig kan vi samles igjen. Vi er veldig glad så mange hadde mulighet til å komme, sa daglig leder Sverre Tragethon da han ønsket velkommen mandag formiddag.

Hallingplast, RIN og SSTT

Arrangørene Hallingplast AS, Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT) og Rørinspeksjon Norge tok imot den rekordstore forsamlingen av VA fagfolk i sol fra nær skyfri himmel. Etter flere utsettelser som følge av pandemien kunne arrangørene Hallingplast AS, RIN og SSTT endelig ønske deltakere og utstillere velkommen til Hallingtreff, som denne gangen går av stabelen i juni i stedet for januar.

Med et omfattende seminarprogram og godt forberedt og hyggelig sosialt program befester Hallingtreff sin rolle som et av VA-Norges viktigste faglige møtesteder.