Røyrleggjar Peder Røyrvik fra Geilo er blant de 263 som hittil har meldt seg på til 25 års jubileet for Hallingtreff.

Røyrleggjar Peder Røyrvik fra Geilo er blant de 263 som hittil har meldt seg på til 25 års jubileet for Hallingtreff.

Rørleggjar Røyrvik inne blant 263 deltakere så langt

Det går hardnakkede rykter om at røyrleggjar Peder Røyrvik fra Geilo vil dukke opp også under 25 års jubileet for Hallingtreff. Røyrvik kom uanmeldt til det digitale treffet i januar, men nå har han meldt seg på treffet i god tid.

Pr. 30.november er det registrert 263 deltakere, og dermed er det ingen tvil om at interessen for Hallingtreff 2022 er stor. Aldri tidligere har så mange vært påmeldt til treffet halvannen måned før arrangementet går av stabelen på Ål og Geilo. Jubileumstreffet arrangeres 10.-12.januar.
Under forrige treff registrerte Røyrvik at det er både nye og gamle standarder i norsk vannbransje som han ikke hadde fått med seg. Under jubileumstreffet lover han derfor å være mer oppdatert.

Humørspreder og inspirator
Hallingdølen Pål Knutsson Medhus er godt kjent som humørspreder og inspirator gjennom en rekke Hallingtreff. Under forrige utgave av Hallingtreff dukket han opp i en helt ny skikkelse som lokal rørlegger og besserwisser. Tilbakemeldingene tyder på at skikkelsen slo godt an. Med ujevne mellomrom dukket røyrleggjar Peder Røyrvik opp på skjermene til de 250 deltakerne rundt om i landet som fulgte treffet fra sine hjemmekontor og arbeidsplasser. Stuntet som lekkasjelytter fikk mange til å trekke på smilebåndet.
Pål Knutsson Medhus blir kalt både opplevelsespionér og inspirator. Han har opptrådt med en rekke rollefigurer og har vært fyritalsmann eller toastmaster under festmiddagene på mange Hallingtreff. Pål har vært turistsjef i Hol kommune i seks år, der han spesielt har fremmet turistdestinasjonen Geilo. Han driver i dag firmaet Høve Støtt AS og leverer alle typer eventer og arrangementer. Han er egentlig utdannet kokk, men fikk tidlig smaken på reiselivsfaget og underholdningsbransjen. 

Bred erfaring
På spørsmålet om han mener Hallingtreff kan være viktig også for en lokal rørlegger svarer Peder Røyrvik at dette blir hans andre faglige treff. Det gikk opp et lys for ham under det forrige treffet. Da forsto han at det slett ikke er dumt å sette av et par dager til oppfriskning av faget.  Dermed er det bare å forberede seg på at Peder Røyrvik finner sin plass på Vestlia Resort, og møtelederne håper og tror at han denne gang ikke tar for stor plass med sine lokale løsninger.