Kontakt oss
se com

Overnatting

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo med umiddelbar nærhet til flotte skiheiser og løyper. Hotellet er innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. 

Geilo kan garantere flotte løyper både for alpin- og langrenn i midten av januar. Her er det i tillegg egen klimasone og spaavdeling. Du kan trimme, ta en svømmetur i Eventyrbadet, bli med på Snøkiting på Haugastøl eller bestille noen timer med isbanekjøring, snøscootersafari eller hundeslede. Kanskje kan en runde i bowlinghallen kan friste? Her er det et vell av muligheter. Vestlia har en rekke malerier som pryder veggene i hovedetasjen. I lobbyen vil du finne malerier av Kai Fjell, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch.

Inkludert i deltageravgiften til Hallingtreff er kost og losji dekket. Kontakt gjerne Vestlia Resort direkte dersom du ønsker å tilbringe noen dager i forkant av Hallingtreff på tlf. +47 32 08 72 00 eller e-post: booking@vestlia.no. Vestlia tilbyr fordelaktig pris fra søndag til mandag, bestilles samtidig som du melder deg på arrangementet. Ønsker du å lese mer om Vestlia Resort kan du gjøre det på www.vestlia.no.

Ønsker du å undersøke Geilo fantastiske alpint- og langrennstilbud kan du lese mer på www.geilo.no

Hotellet har mange plasser hvor man kan sitte ned med bransjekollegaer og diskutere temaer fra hverdagen, eller det siste foredraget.

Foredragssalen rigges om til festmiddag Tirsdag kveld.

Det gamle Vestlia Hotell er pusset opp og bygget på de siste årene, og fremstår i dag som en moderne resort med fantastisk beliggenhet.