Kontakt oss
se com fi

Visuell profil

Ny logo og nye farger skal sørge for at budskapene og identiteten til Hallingtreff presenteres på en tydelig og profesjonell måte. 

Ikonet symboliserer at vannbransjen samles til et felles møtepunkt for å diskutere veien videre mot en grønnere og mer bærekraftig fremtid. 

Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for norsk og nordisk vannbransje, hvor hele verdikjeden samles for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger. Fagtreffet arrangeres vanligvis over 3 dager på Geilo i midten av januar, og samler ca. 300 bransjekolleger hovedsaklig fra Norge, men også fra Sverige, Danmark og Finland. 

Logovarianter

- Hallingtreff ønsker å framstå som "vannbransjens tankesmie". Det var rådgiver Arve Hansen som lanserte dette slagordet, med et ønske om en "vekkelse over landet" når det gjelder infrastruktur, og spesielt vann og avløp. Derfor er Hallingtreff en uhyre viktig møteplass. Ryktet om treffet når stadig lenger ut, og en rekke framtredende aktører fra Norden har gjennom mange år prioritert å bruke tre dager på Ål og Geilo for å diskutere framtidens løsninger. 

Derfor er inneholder også ny logo varianter som hedrer Arve Hansen visjon om Hallingtreff.