Kontakt oss
se com

Nyheter

Dukker opp med bok om undervannsledninger

Ledningseksperten Tom A. Karlsen i Cowi er klar for å presentere sin nye fagbok.  Det siste året har nemlig 70-åringen jobbet fram ei unik bok om undervannsledninger,- så unik at den er den eneste i sitt slag i verden. Boka lanseres digitalt i slutten av måneden og mellom to permer under årets Hallingtreff 13. - 15. juni.

Samspill, klima og jubileum på Hallingtreff

13.-15. juni møtes vi til Hallingtreff jubileum. Deltakerlisten er snart full – men det er fortsatt noen plasser igjen.

Hallingtreff gjenåpner for påmelding

Torsdag 3. mars åpner Hallingtreff for en ny runde med påmelding til 25-års jubileet, som arrangeres 13.-15. juni. De nærmere 300 som allerede har meldt seg på behøver ikke foreta seg noe dersom de fortsatt ønsker å delta.

Hallingtreff-jubileet med ny dato

13. - 15. juni er de nye datoene for 25-årsjubileet til Hallingtreff. Dermed kan de nærmere 300 som allerede har meldt seg på til treffet oppleve Ål og Geilo i vårdrakt som et spennende alternativ til vinterlig prakt.

Hallingtreff-jubileet utsettes

25 årsjubileet til Hallingtreff som skulle vært arrangert 10.-12. januar er vedtatt utsatt. -Med bakgrunn i de nye, nasjonale smitteverntiltakene fra Regjeringen mener vi det er riktig å utsette vår jubileumsmarkering, sier daglig leder i Hallingplast AS, Sverre Tragethon.

Vi følger koronasituasjonen tett

Korona-situasjonen med høye smittetall fører til usikkerhet for en rekke arrangører og deltakere på kurs og konferanser de neste månedene. Arrangørene av Hallingtreff 10.-12. januar følger situasjonen nøye.

Rørleggjar Røyrvik inne blant 263 deltakere så langt

Det går hardnakkede rykter om at røyrleggjar Peder Røyrvik fra Geilo vil dukke opp også under 25 års jubileet for Hallingtreff. Røyrvik kom uanmeldt til det digitale treffet i januar, men nå har han meldt seg på treffet i god tid.

Påmeldingene strømmer inn til Hallingtreff

Interessen for Hallingtreffs 25 års markering er stor. Onsdag ble det åpnet for påmelding og i løpet av noen få timer hadde 135 deltakere og utstillere meldt seg på.  Påmeldingene fortsatte i godt driv også torsdag, og dermed tyder mye på at treffet blir fulltegnet.