Kontakt oss
se com

Nyheter

Påmeldingene strømmer inn til Hallingtreff

Interessen for Hallingtreffs 25 års markering er stor. Onsdag ble det åpnet for påmelding og i løpet av noen få timer hadde 135 deltakere og utstillere meldt seg på.  Påmeldingene fortsatte i godt driv også torsdag, og dermed tyder mye på at treffet blir fulltegnet.

Åpner dørene for faglige og sosiale festdager i Hallingdal

Endelig kan du melde deg på til Hallingtreffs 25 års jubileum, som arrangeres på Ål og Geilo 10. - 12. januar 2022. Hallingplast på Ål og Vestlia Resort på Geilo sine dører, og håper på storinnrykk. Påmeldingen åpner 10. november.

Ny Hallingplast-epoke med tredje generasjon Tragethon

Sverre Tragethon (35) har overtatt stafettpinnen som daglig leder i Hallingplast AS etter sin far Steinar. Dermed innledes en ny epoke, der tredje generasjon Tragethon nå skal utvikle den solide bedriften i Hallingdal videre.

Forbereder 25-års jubileum for Hallingtreff

De første forberedelsene til Hallingtreff 2022 er i gang. En programkomité med lang erfaring i norsk vannbransje vil gjøre sitt ytterste for å utarbeide et aktuelt og spennende jubileumsprogram, der det igjen blir mulig å arrangere fabrikkbesøk hos Hallingplast AS og fagdager på Vestlia Resort på Geilo.

Knallrespons på digitalt Hallingtreff

Hele 97 prosent av deltakerne som har besvart evalueringen av årets digitale Hallingtreff var enten veldig fornøyd eller fornøyd med innhold og gjennomføring av treffet på nett, selv om mange savnet det sosiale fellesskapet som treffet er så kjent for i norsk og nordisk vannbransje.

Sjøledninger både miljøvennlig og gravefrie

Under temaet «På dypt vann» ble det satt et ekstra fokus på sjøledninger under årets digitale Hallingtreff. Stadig flere kommuner har fått øynene opp for å etablere vann- og avløpsledninger i sjø og innsjøer som en del av miljøvennlige og gravefrie løsninger.

Bærekraftig kumrenovering i Tromsø og Oslo

Tromsø og Oslo kommuner er blitt en foregangskommune innen fornying av vann- og avløpskummer. De siste årene har kommunene sikret seg god oversikt over tilstanden på sine tusenvis av kummer, og er godt i gang med rehabilitering av kummene som er i dårligst forfatning.

Overrasket over bredden i norsk vannbransje

-Det er ingen som har fortalt meg at dette fagfeltet er så bredt og at det er så mye å forholde seg til. Men jeg tar ikke noe selvkritikk på at jeg ikke har lest meg opp på det.