Kontakt oss
se com

Foredragsholdere

Det er mange som hvert eneste år er med i planlegging og gjennomføring av Hallingtreff. Årets treff blir gjennomført på den gode gamle måten, nemlig fysisk og da kreves det et stort antall bidragsytere. Her presenterer vi noen av de personene du vil møte under Hallingtreff 2022:

Øystein Olimb

Øystein Olimb har i alle år vært en forkjemper for de gravefrie metodene, men registrerer at det fortsatt er en del upløyd mark, spesielt blant landets rådgivere.

Terje Andersen

har ledet Råde Graveservice siden 1980, og er dermed en meget erfaren entreprenør. Andersen legger vekt på at selskapet skal være en samfunnsnyttig, bærekraftig, verdiskapende og lønnsom totalleverandør av tjenester til grunnarbeider der kunden står i sentrum.

Martina B. Svedahl

VA-ingeniør og fagkoordinator for NoDig i Asplan Viak AS. Hun har deltatt på en rekke Hallingtreff, og har en nøkkelrolle som konferanseleder under Hallingtreff, sammen med kollega Borghild T. Folkedal.

Borghild T. Folkedal

Sivilingeniør og rådgiver i Asplan Viak. Hun er også leder i  SSTT, og har en nøkkelrolle som konferanseleder under Hallingtreff. Borghild jobber mye med å skape møteplasser for kunnskapsutveksling i bransjen, gjennom SSTT og Hallingtreff.

Thor Kamfjord

Kamfjord har arbeidet med internasjonal polymer- og plastindustri i 24 år fra ulike roller med FoU, produkt- og markedsutvikling og innovasjonsledelse. Han har en M.Sc. i industriell kjemi og har bakgrunn fra Borealis der han jobbet med material- og markedsutvikling av plastprodukter til forbrukere og industri.

Tom A. Karlsen

Sivilingeniør i COWI AS innen fagfeltet vann- og avløpsteknikk. Han har utdannelse fra NTH som Bygningsingeniør i 1976 med hovedfag innen temaene: Vann- og avløpsteknikk, Rensing av vann og veiprosjektering.

Sverre Tragethon

Sverre Tragethon tok i sommer over som daglig leder i Hallingplast AS etter seks år som daglig leder i Hallingplast AB i Sverige. Selskapet har vært med å bygge infrastruktur på en god måte med sitt produktspekter.

Sigbjørn Seland

Sigbjørn Seland er byggeleder i Bærum kommune. Han har fagbrev inn anlegg og bergverk, og dessuten teknisk fagskole på bygglinja i Grimstad. Han har jobbet i anleggsbransjen med vann og avløp, fjellboring, mudring, undervannssprengning, ledningsfornyelse og NoDig-prosjekter.

Ingvild Tørum

Ingvild Tørum er prosjektleder i Bærum kommune. Hun er høyskoleingeniør i Miljøteknikk fra Høgskolen i Agder (nå Universitet i Agder). Hun har drøye 20 års allsidig erfaring fra prosjekterende og på byggherresiden i både planfase, forprosjektfase, detaljprosjektering og utførelsesfase.

Steinar Tragethon

Steinar Tragethon er nå leder for teknikk og utvikling i Hallingplast etter 40 år som daglig leder. Steinar må betegnes som en gründer, med spesielt fokus på innovative løsninger og nærhet til markedet.