Kontakt oss
se com
Hallingtreff er VA-bransjens tankesmie

Et fagtreff hvor vannbransjen møtes for idé- og erfaringsdeling

Hallingtreff

Årets tema: Verdien av samhandling

Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for norsk og nordisk vannbransje, hvor hele verdikjeden samles for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger.

Fagtreffet arrangeres denne gang i juni i Kleivi og på Geilo, og samler ca. 350 bransjekolleger hovedsaklig fra Norge, men også fra Sverige, Danmark og Finland. Hallingtreffet arrangeres av Hallingplast AS, Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Society for Trenchless Technology, SSTT. 

Hvor
Kleivi Næringspark, Ål
Når
13.-15. juni 2022

Dukker opp med bok om undervannsledninger

Ledningseksperten Tom A. Karlsen i Cowi er klar for å presentere sin nye fagbok.  Det siste året har nemlig 70-åringen jobbet fram ei unik bok om undervannsledninger,- så unik at den er den eneste i sitt slag i verden. Boka lanseres digitalt i slutten av måneden og mellom to permer under årets Hallingtreff 13. - 15. juni.

Samspill, klima og jubileum på Hallingtreff

13.-15. juni møtes vi til Hallingtreff jubileum. Deltakerlisten er snart full – men det er fortsatt noen plasser igjen.

Hallingtreff gjenåpner for påmelding

Torsdag 3. mars åpner Hallingtreff for en ny runde med påmelding til 25-års jubileet, som arrangeres 13.-15. juni. De nærmere 300 som allerede har meldt seg på behøver ikke foreta seg noe dersom de fortsatt ønsker å delta.

Hallingtreff-jubileet med ny dato

13. - 15. juni er de nye datoene for 25-årsjubileet til Hallingtreff. Dermed kan de nærmere 300 som allerede har meldt seg på til treffet oppleve Ål og Geilo i vårdrakt som et spennende alternativ til vinterlig prakt.

Arrangører

En samlet VA-bransje gjør Hallingtreff mulig