Kontakt oss
se com

Forbereder Hallingtreff-jubileum 2022

De første forberedelsene til Hallingtreff 2022 i gang. Programkomitéen, med lang erfaring i norsk vannbransje, vil gjøre sitt ytterste for å utarbeide et aktuelt og spennende jubileumsprogram, der det igjen blir mulig å invitere til fabrikkbesøk hos Hallingplast AS og fagdager på Vestlia Resort på Geilo.

Jubileumsmarkeringen blir 10.-12. januar 2022, og arrangørene Hallingplast AS, Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Society for Trenchless Technology håper på 300 deltakere, inklusiv et 20-talls utstillere.

Programkomiteen er i år forsterket med veteranene Frode Berteig fra Bærum kommune og Tom A. Karlsen fra Cowi. De kjenner norsk vannbransje godt fra sine mange år i kommunal sektor og i rådgiverbransjen. Begge takket med glede ja til å bidra i programarbeidet. Rådgiverne Borghild T. Folkedal og Martina B. Svedahl, begge fra Asplan Viak, vil også denne gang være frontfigurer under selve arrangementet. De representerer henholdsvis SSTT og RIN i tillegg til å være møteledere under de faglige seminarene på Vestlia Resort 11. og 12. januar. Program komiteen består i tillegg av tre medarbeidere i Hallingplast, nemlig assisterende daglig leder Sverre Tragethon, tidligere seniorrådgiver Roar Sannem og markedsansvarlig Anders Hauge. 

 

Deler av programkomiteen samlet til oppstartsmøte for Hallingtreff 2022. Fra venstre Tom A. Karlsen, Frode Berteig, Borghild T. Folkedal, Anders Hauge og Martina B. Svedahl. Sverre Tragethon deltok via link fra Sverige.

Faglig sekretær i RIN, Martina B. Svedahl, noterte flittig på den gode, gamle flippoveren under oppstartsmøtet i Drammen.

SSTT-leder Borghild T. Folkedal vil ha en sentral rolle også under Hallingtreff 25 år jubileum i januar 2022.

Påmelding (kommer)

Program (kommer)

Bidragsytere (kommer)

Siste nyheter fra Hallingtreff

Forbereder 25-års jubileum for Hallingtreff

De første forberedelsene til Hallingtreff 2022 er i gang. En programkomité med lang erfaring i norsk vannbransje vil gjøre sitt ytterste for å utarbeide et aktuelt og spennende jubileumsprogram, der det igjen blir mulig å arrangere fabrikkbesøk hos Hallingplast AS og fagdager på Vestlia Resort på Geilo.

Knallrespons på digitalt Hallingtreff

Hele 97 prosent av deltakerne som har besvart evalueringen av årets digitale Hallingtreff var enten veldig fornøyd eller fornøyd med innhold og gjennomføring av treffet på nett, selv om mange savnet det sosiale fellesskapet som treffet er så kjent for i norsk og nordisk vannbransje.

Sjøledninger både miljøvennlig og gravefrie

Under temaet «På dypt vann» ble det satt et ekstra fokus på sjøledninger under årets digitale Hallingtreff. Stadig flere kommuner har fått øynene opp for å etablere vann- og avløpsledninger i sjø og innsjøer som en del av miljøvennlige og gravefrie løsninger.

Bærekraftig kumrenovering i Tromsø og Oslo

Tromsø og Oslo kommuner er blitt en foregangskommune innen fornying av vann- og avløpskummer. De siste årene har kommunene sikret seg god oversikt over tilstanden på sine tusenvis av kummer, og er godt i gang med rehabilitering av kummene som er i dårligst forfatning.

Arrangører

En samlet VA-bransje gjør Hallingtreff mulig