Kontakt oss
se com

Digitalt Hallingtreff 2021

Det blir Hallingtreff også i januar 2021, men en annerledes konferanse med stor læringsverdi og gode muligheter for å trimme både talerør og smilemuskler.

13. januar er det klart for Digitalt Hallingtreff 2021, og har som tema «På dypt vann». Den digitale konferansen skal gjenspeile en viktig del av innholdet. I totalt fem «skoletimer», med gode friminutt mellom hver av timene, blir det et dypdykk i aktuelle temaer både for ledningseiere, rådgivere, entreprenører, leverandører og ikke minst praktikerne ute på de mange ulike prosjektene innen norsk og nordisk vannbransje. 

Siste nyheter fra Hallingtreff

Knallrespons på digitalt Hallingtreff

Hele 97 prosent av deltakerne som har besvart evalueringen av årets digitale Hallingtreff var enten veldig fornøyd eller fornøyd med innhold og gjennomføring av treffet på nett, selv om mange savnet det sosiale fellesskapet som treffet er så kjent for i norsk og nordisk vannbransje.

Sjøledninger både miljøvennlig og gravefrie

Under temaet «På dypt vann» ble det satt et ekstra fokus på sjøledninger under årets digitale Hallingtreff. Stadig flere kommuner har fått øynene opp for å etablere vann- og avløpsledninger i sjø og innsjøer som en del av miljøvennlige og gravefrie løsninger.

Bærekraftig kumrenovering i Tromsø og Oslo

Tromsø og Oslo kommuner er blitt en foregangskommune innen fornying av vann- og avløpskummer. De siste årene har kommunene sikret seg god oversikt over tilstanden på sine tusenvis av kummer, og er godt i gang med rehabilitering av kummene som er i dårligst forfatning.

Overrasket over bredden i norsk vannbransje

-Det er ingen som har fortalt meg at dette fagfeltet er så bredt og at det er så mye å forholde seg til. Men jeg tar ikke noe selvkritikk på at jeg ikke har lest meg opp på det.  

Arrangører

En samlet VA-bransje gjør Hallingtreff mulig